"Αποκομμένη" η Σουβάλα λόγω έλλειψης δρομολογίων. Για τα προβλήματα της περιοχής μιλούν οι επαγγελματίες.

Μετά το σχετικό ρεπορτάζ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Πέρδικας από την έλλειψη συγκοινωνίας, στην περιοχή της Σουβάλας οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, μιλούν για τα πολλαπλά προβλήματα που επιφέρει στην καθημερινότητα, την τοπική οικονομία και το τουριστικό προϊόν η έλλειψη δρομολογίων. Τα προβλήματα βέβαια δεν σταματούν εκεί, καθώς το ρεπορτάζ καταγράφει τη δυσαρέσκεια για την εικόνα που παρουσιάζει η ευρύτερη περιοχή στο θέμα της αποκομιδής των απορριμάτων, αλλά και την έλλειψη ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας.

Μετά από έναν πολύ σκληρό χειμώνα και με τις ημέρες του Πάσχα να σηματοδοτούν την έναρξη της τουριστικής σεζόν, ο προβληματισμός των επαγγελματιών είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, δημιουργώντας επιπλέον αβεβαιότητα για το μέλλον. Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά σε μία "αποκομμένη" Σουβάλα, που λόγω της έλλειψης συγκοινωνίας αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα τόσο οι επαγγελματίες, όσο και οι ασθενέστερες οικονομικά ομάδες των κατοίκων ειδικά στην καθημερινότητά τους. Το ρεπορτάζ έγινε στις 24 Απριλίου, ωστόσο κρίθηκε σωστό να δημοσιευθεί μετά τις γιορτές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png