Τμηματικά η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα από την Αίγινα.

Τμηματικά γίνεται φέτος η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, που πέρασαν τις ημέρες των διακοπών στην Αίγινα. Πιο συγκεκριμένα φαίνεται ότι ο καλοκαιρινός καιρός στο νησί επηρέασε τις προθέσεις των παραθεριστών και των φίλων της Αίγινας, καθώς αρκετοί προτίμησαν να παρατείνουν τις διακοπές τους και αυτή την εβδομάδα.

Η αυξημένη επιβατική κίνηση προς την Αίγινα φέτος, αποδίδεται από πολλούς στις καιρικές συνθήκες ενός πρώιμου καλοκαιριού, αλλά και σε μία μεγάλη περίοδο καμπής που προηγήθηκε λόγω της ημερομηνίας που γιορτάστηκε φέτος το Πάσχα. Έτσι, από το απόγευμα της Δευτέρα του Πάσχα και μέχρι αργά το βράδυ, αποχώρησε το πρώτο τμήμα των εκδρομέων, ενώ η επιστροφή κορυφώθηκε χθες Τρίτη. Σημαντική και σήμερα η επιβατική κίνηση στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, κίνηση που αναμένεται να διατηρηθεί και τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας. Αναλυτικότερα στοιχεία για την επιβατική κίνηση θα παρουσιάσουμε αργότερα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png