Επικίνδυνη πτώση βράχων στην περιοχή Βροχεία.

Μία ακόμη επικίνδυνη πτώση βράχων σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην άκρη τμήματος του οδοστρώματος στην τοποθεσία "Βράχια" στην περιοχή των Βροχείων. Το ευτύχημα ήταν ότι παρά το γεγονός του μεγάλου σχετικά μεγέθους τον βράχων που αποκολλήθηκαν, αυτοί δεν έπεσαν στη μέση του οδοστρώματος αλλά στην άκρη του.

Παρόλα αυτά η ύπαρξή τους δημιουργούσε κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς από την Πέρδικα, καθώς το σημείο της κατολίσθησης βρίσκεται πάνω σε στροφή. Στο σημείο του συμβάντος έφτασε άμεσα περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας. Οι δύο αστυνομικοί μετακίνησαν με τα χέρια βράχους που δημιουργούσαν κίνδυνο και σήμαναν το σημείο. Αργότερα, στον τόπο της κατολίσθησης έφτασε όχημα του Δήμου Αίγινας που απομάκρυνε τις πέτρες και τους βράχους που είχαν αποκολληθεί.

Πάντως στον τόπο του συμβάντος είναι εμφανή και άλλα σημεία, που ενδέχεται να δημιουργήσουν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png