Νέα φωτιά σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Αυτή τη φορά έξω από το Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης.

Ένα νέο περιστατικό φωτιάς σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, αυτή τη φορά στην Κυψέλη, μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο.  Το αυτοκίνητο που κάηκε είναι ιδιοκτησίας της επιχείρησης ενοικιαζομένων αυτοκινήτων Giakas Rentals. Σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης μας ενημέρωσε ότι για το περιστατικό ειδοποιήθηκε στις 4:30, ενώ δήλωσε ότι ο τρόπος που εκδηλώθηκε η φωτιά είναι πανομοιότυπος με τους δύο προηγούμενους.

Η φωτιά έσβησε μετά από επιχείρηση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας, που απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς ακριβώς δίπλα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν δέντρα όπου θα μπορούσε να μεταδοθεί η φωτιά. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τρίτο περιστατικό φωτιάς σε αυτοκίνητα της ίδιας επιχείρησης.  Το πρώτο στις 19 Μαρτίου σε ιδιωτικό χώρο parking στην περιοχή του Συνεταιρισμού και το δεύτερο στις 25 Απριλίου στην περιοχή της Κολώνας. Προανάκριση διενεργεί ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png