Οι Stavento μιλάνε στο Aegina Portal - Εμφανίζονται σήμερα στο Ellinikon Seaside.


Αντίστροφα μετράει η ώρα για την εμφάνιση των Stavento στο Ellinikon Seaside σε ένα από τα πιο δυνατά event του καλοκαιριού. Ο Μέθυσος (Μιχάλης Κουϊνέλης) ο Ακρίτας (Κώστας Λάττας) και η Αλεξάνδρα (Αλεξάνδρα Κονιακ) που αποτελούν το συγκρότημα των Stavento θα εμφανιστούν σήμερα το βράδυ για μία και μόνο συναυλία στο Ellinikon Seaside. To group που έχει αγαπηθεί για τη φρεσκάδα της μουσικής του και τους στίχους του γνωρίζει τεράστια επιτυχία με το "Μέσα σου" και με ένα album που ακούγεται από την αρχή ως το τέλος!

Οι παρέες στο νησί προγραμματίζουν εδώ και καιρό την σημερινή βραδιά ώστε να βρεθούν σε αυτό το μεγάλο event. Οι Stavento έρχονται στην Αίγινα μετά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και παρά το απίστευτα φορτωμένο τους πρόγραμμα βρήκαν το χρόνο να απευθύνουν ένα χαιρετισμό μέσα από το Aegina Portal στους φίλους τους στο νησί που περιμένουν με αγωνία τη σημερινή τους εμφάνιση.

Aegina Portal: Εδώ στην Αίγινα οι θαυμαστές σας, έχουν αρχίσει και μετρούν αντίστροφα τις ώρες μέχρι τη στιγμή της εμφάνισης σας στο Ellinikon Seaside στις 11 Αυγούστου. Έχετε έρθει στο παρελθόν στην Αίγινα;

Stavento: Όχι, είναι η πρώτη μας φορά και περιμέναμε γι’αυτή την συναυλία για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Αίγινας από κοντά.

Aegina Portal: Από εσάς μάθαμε ότι η λέξη stavento σημαίνει κάτι σαν καταφύγιο. Ποια είναι τα δικά σας προσωπικά καταφύγια;

Stavento: Το Group ονομάστηκε Stavento γιατί για εμάς η μουσική θεωρείτε καταφύγιο. Ωστόσο τα δικά μας, προσωπικά καταφύγια είναι οι φίλοι μας, τα αγαπημένα μας πρόσωπα και το studio (βασικό καταφύγιο για τον Μιχάλη, αφού βρίσκετε μέσα στο σπίτι του).

Aegina Portal: Που πιστεύετε ότι οφείλεται η μεγάλη επιτυχία του "Μέσα σου"; Οι στοίχοι του είναι πολύ άμεσοι και το beat πολύ δροσερό.

Stavento: Είναι ένα ευχάριστο, δροσερό και πολύ καλοκαιρινό τραγούδι  με πολύ έντονους ρυθμούς που σε παρακινεί να το χορέψεις.

Aegina Portal: Ένα μήνυμα για τους φίλους σας στην Αίγινα, που περιμένουν να σας δουν από κοντά στο Ellinikon Seaside.

Stavento: Σας περιμένουμε όλους εκεί και θα χαρούμε να χορέψουμε και να γνωριστούμε. Ραντεβού 11/8 στο Ellinikon Seaside.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png