Οι Stavento στο Ellinkon Seasde.

stavento-ellinikon-00.jpg

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ ένα από τα πιο δυνατά μουσικά events του καλοκαιριού στο Ellinikon Seaside με τους Stavento να ξεσηκώνουν στους ρυθμούς τους, τους εκατοντάδες θαυμαστές τους που βρέθηκαν εκεί.

Οι χώροι του club είχαν γεμίσει από νωρίς από θαυμαστές και φίλους του group. Οι Stavento έφτασαν στο Ellinikon λίγο μετά τις δώδεκα και μισή και αφού χαλάρωσαν σε ένα από τα καθιστικά του εξωτερικού χώρου, ανέβηκαν στη σκηνή για να ξεκινήσουν το πρόγραμμα τους. Μαζί τους και ο Stereo Mike, που αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις του κοινού τόσο κατά την είσοδο του στο club, όσο και όταν τραγουδούσε, είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Άλλωστε όπως είπε και ο ίδιος επί σκηνής τα εφηβικά του χρόνια τα πέρασε στην Αίγινα και αυτό που καταλάβαμε είναι ότι είναι πολύ δεμένος με το νησί.

Η Αλεξάνδρα έκλεψε αμέσως τα βλέμματα όλων, ενώ ο Μιχάλης μετέδιδε μία απίστευτη ενέργεια και βρισκόταν σε διαρκή επαφή με το κοινό. Ο Κώστας είχε μία πολύ ιδιαίτερη δυναμική. Και οι τρεις μαζί δεν άφησαν κυριολεκτικά ούτε δευτερόλεπτο να "πέσει" κάτω. Βρίσκονταν διαρκώς σε κίνηση, σε ένα ατελείωτο παιχνίδι με τη μουσική, τους στίχους και τους θαυμαστές τους.

Μετά το τέλος του προγράμματος τους, φωτογραφήθηκαν και μίλησαν με τους θαυμαστές τους, δημιουργώντας μία ζεστή χαλαρή ατμόσφαιρα.  






Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png