Κορυφώθηκε η εκδρομική κίνηση του τριημέρου.

Κορυφώθηκε σήμερα Σάββατο η εκδρομική κίνηση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας. Η κίνηση των επιβατών προς την Αίγινα, έγινε χωρίς σημαντικά προβλήματα με πολλά δρομολόγια να έχουν πληρότητα όσο αφορά τα αυτοκίνητα 100%. Η αύξηση της κίνησης ξεκίνησε να αποτυπώνεται από χθες το απόγευμα.


Οι εκδρομείς του τριημέρου προτίμησαν και λόγω των καιρικών συνθηκών να κινηθούν προς τις παραλίες του νησιού, περνώντας εκεί ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης. Πάντως, αντίθετα με τις προσδοκίες, μέχρι και σήμερα το μεσημέρι η εμπορική κίνηση στο κέντρο του νησιού ήταν περιορισμένη.

Τέλος σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Αίγινας, παρακαλούνται οι επιβάτες (αυτοκίνητα - μηχανές) που επιθυμούν να ταξιδέψουν προς Πειραιά, να μην εισέρχονται στο λιμάνι αν δεν έχουν εφοδιαστεί με το εισιτήριο της επιστροφής τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png