Χωρίς νερό έμεινε η Αιγινήτισσα. Έντονες αντιδράσεις από την πρόεδρο του τοπικού συλλόγου κυρία Σάρρα Κορωναίου.

Την έντονη αντίδραση της προέδρου του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγινήτισσας κυρίας Σάρρας Κορωναίου, προκάλεσε το γεγονός ότι πολλά σημεία της Αιγινήτισσας έμειναν από νερό τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της κυρίας Κορωναίου οι κάτοικοι της περιοχής, έμειναν από νερό από τις 10 το βράδυ χθες μέχρι τις 12 το μεσημέρι σήμερα. Το πρόβλημα είναι γνωστό στην ευρύτερη περιοχή, καθώς όπως καταγγέλλει η ίδια, χθες δεν έγινε δεύτερο δρομολόγιο υδροφόρας στην Πέρδικα, από όπου τροφοδοτείται η Αιγινήτισσα. Το αποτέλεσμα είναι η ποσότητα του νερού του πρωινού δρομολογίου να μην επαρκεί για τις ανάγκες, ειδικά μάλιστα σε περιόδους που οι υδρολήπτες αυξάνονται, όπως για παράδειγμα αυτό το τριήμερο.


Η πρόεδρος του τοπικού συλλόγου παράθεσε τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι ασθενείς βρίσκονται στην Αιγινήτισσα, ενώ τόνισε ότι είναι αδιανόητο να πληρώνουν λογαριασμό ύδρευσης για όλο το χρόνο, να χρησιμοποιούν τις παραθεριστικές τους κατοικίες για δύο μήνες και αυτούς τους δύο μήνες να μην έχουν νερό. Συμπλήρωσε επίσης ότι το πρόβλημα υπήρχε και πέρυσι, αλλά "διαιωνίζεται" όπως είπε, καθώς επαναλαμβάνεται και φέτος. Τέλος, τόνισε ότι δεν εισακούστηκε από τη δημοτική αρχή στην αρχή της εβδομάδας, παρά το γεγονός ότι έχουν επισημάνει το πρόβλημα τόσο η ίδια όσο και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κύριος Αμάφης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το πρωινό δρομολόγιο της υδροφόρας σήμερα, το νερό θα επανέλθει όμως η ποσότητά του θα διαρκέσει μέχρι τις 10 το βράδυ, οπότε και οι υδρολήπτες θα μείνουν και πάλι από νερό.

Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κύριο Τάσο Αμάφη, δήλωσε ότι πρόκειται για γνωστό πρόβλημα και ότι ο ίδιος έχει ζητήσει να γίνεται και βραδινό δρομολόγιο της υδροφόρας που ωστόσο δεν έγινε, ενώ συμπλήρωσε ότι παρακολουθεί το θέμα ώστε να βρεθεί άμεσα μία λύση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png