Θρίλερ με την εξαφάνιση ηλικιωμένου λουόμενου στη Σουβάλα. Η σορός του ανασύρθηκε χθες σε θαλάσσια περιοχή στις Πόρτες.

Εκτεταμένες έρευνες από θάλασσα και αέρα πραγματοποίησαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος και άλλων υπηρεσιών το τελευταίο 48ώρο στη θαλάσσια περιοχή στην βόρεια πλευρά της Αίγινας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ άνδρας ηλικίας 85 ετών ο οποίος διατηρούσε παραθεριστική κατοικία στην περιοχή της Σουβάλας, πήγε για μπάνιο στις 4 μ.μ. το απόγευμα της Δευτέρας. Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της ίδιας μέρας οι οικείοι του ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Αίγινας καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Με μέριμνα του Λιμεναρχείου Αίγινας στήθηκε μία εκτεταμένη επιχείρηση στη θαλάσσια περιοχή της Σουβάλας όπου συμμετείχαν σκάφη του Λιμενικού Σώματος, δύτες και σκάφη ιδιωτών. Η έρευνα που διήρκεσε όλο το βράδυ δεν απέδωσε αποτέλεσμα.


Το πρωί της επόμενης στην επιχείρηση της έρευνας συμμετείχαν και δύο ελικόπτερα. Και σε αυτή την περίπτωση οι έρευνες απέβησαν άκαρπες. Χτες στις 10 το βράδυ στο Λιμεναρχείο Αίγινας έφτασε η πληροφορία ότι ψαράς εντόπισε πτώμα ανδρός στη θαλάσσια περιοχή των Πορτών. Αμέσως στήθηκε νέα επιχείρηση και μία ώρα αργότερα η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε και διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον αγνοούμενο λουόμενο της Σουβάλας.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας περίπου στις 1 το βράδυ και από εκεί στο Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Στις έρευνες που διεξήχθησαν, συμμετείχαν υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, τρία πλωτά περιπολικά Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., περιπολικό όχημα οικείας Λιμενικής Αρχής, ελικόπτερο "Super Puma" της Π.Α., το ελικόπτερο "HC 32" Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος "Αστροπελέκι ΙΙ" Λ.Α. 3135.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png