Με πολύ δυνατούς ρυθμούς το beach party στην Αγία Μαρίνα.


Για μια ακόμη βραδιά η πλαζ της Αγίας Μαρίνας συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όσων αγαπούν τη διασκέδαση δίπλα στη θάλασσα, καθώς σε μικρό χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκε εκεί ένα ακόμη beach party. Άλλωστε η παραλία της Αγίας Μαρίνας προσφέρεται και με το παραπάνω για τέτοιου είδους δραστηριότητες και για μια ακόμη φορά παραθεριστές και κάτοικοι του νησιού έσπευσαν να δώσουν το παρόν στο μεγάλο party.

Οι προετοιμασίες που είχαν ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα μετέβαλαν την ακρογιαλιά σε ένα τεράστιο dance floor, μηχανήματα, εξοπλισμός, bar στήθηκαν με προσοχή και όταν έφτασε η ώρα ο κόσμος άρχισε να καταφθάνει μεταφέροντας μαζί του την ανάγκη για διασκέδαση, που η όμορφη καλοκαιρινή βραδιά έκανε επιτακτική! Η δυνατή μουσική και τα δροσερά ποτά ήταν το απαραίτητα συστηματικά ώστε το κέφι να ανέβει και να διατηρηθεί αμείωτο μέχρι τις πρωινές ώρες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png