Ο πρόεδρος κύριος Χρήστος Πάλλης και γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κύριος Πάνος Λειβαδάς μιλούν στο Aegina Portal.

Για τα ιδιαίτερα επίκαιρα θέματα του τουρισμού και της προώθησης του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, μίλησαν στο Aegina Portal οι κύριοι Χρήστος Πάλλης πρόεδρος και Πάνος Λειβαδάς γενικός γραμματέας του ΕΟΤ. Οι κύριοι Πάλλης και Λειβαδάς επισκέφθηκαν την Αίγινα ως προσκεκλημένοι του Δήμου Αίγινας, με την ευκαιρία του Aegina Masters Beach Volley το Σαββατοκύριακο. Σε σχετική ερώτηση για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, ο κύριος Λειβαδάς εμφανίστηκε αισιόδοξος κάνοντας λόγο για διψήφιο αριθμό στην αύξηση του ποσοστού των τουριστών φέτος το καλοκαίρι, ενώ αναφορικά με τις προωθητικές ενέργειες του ΕΟΤ τόνισε ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο διαδίκτυο και στις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας που αυτό διασφαλίζει. Σημείωσε επίσης ότι λόγω του ότι η χώρα μας είναι παγκοσμίως γνωστή δεν υπάρχει η ανάγκη ώστε να χρησιμοποιηθούν ακριβά εργαλεία, κάτι που άλλωστε συνάδει και με τις οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν δεδομένης της κρίσης. Τέλος τάχθηκε υπέρ των πρωτοβουλιών όπως του Aegina Masters Beach Volley, λέγοντας ότι βοηθούν σημαντικά στην υπενθύμιση μιας περιοχής.


Σε ερώτηση για το πόσο επηρεάζουν τις προσπάθειες του ΕΟΤ και το τουριστικό προϊόν (τέθηκε σαν παράδειγμα η Αίγινα, αλλά και άλλες τοποθεσίες του Αργοσαρωνικού) τα προβλήματα στην Υγεία με την απομάκρυνση πολλών δημόσιων υπηρεσιών, οι ελλείψεις στη λειτουργία των Κέντρων Υγείας ή ακόμη και της καθαριότητας λόγω και της μείωσης των πόρων και το αν αυτά τα προβλήματα απασχολούν τα μέλη της κεντρικής διοίκηση με τα οποία συσκέπτεται ο ίδιος και το επιτελείο του, είπε ότι αυτά αυτά τα προβλήματα είναι άμεσα συνδεδεμένα με τον τουρισμό και τόνισε την ανασχετική επίδραση που μπορούν να έχουν στις προσπάθειες του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού. Για το ίδιο θέμα τόνισε την ανάγκη συνεργασίας της περιφέρειας με την τοπική αυτοδιοίκηση προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι αρνητικές επιδράσεις.

Οι κύριοι Πάλλης και Λειβαδάς συνοδεύονταν από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κύριο Νίκο Γιαννούλη και το δημοτικό σύμβουλο κύριο Πέτρο Πετρίτη, εκ μέρους της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png