"Νέες τεχνολογίες στις καλλιέργειες". Από το Σύλλογο Αίγινα Εθελοντής και την Ελληνική Εταιρεία προώθησης της τεχνολογίας των Ενεργών Μικροοργανισμών.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η εκδήλωση με τίτλο "Νέες τεχνολογίες στις καλλιέργειες", από το Σύλλογο Αίγινα Εθελοντής και την Ελληνική Εταιρεία προώθησης της τεχνολογίας των ενεργών μικροοργανισμών. Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο δεν είναι ευρύτερα γνωστό, το πως δηλαδή κάποιοι από τους μικροοργανισμούς μπορούν να είναι ωφέλιμοι σε διάφορες πτυχές της ανθρώπινης δραστηριότητας. Εισηγητές ήταν ο κύριος Ρούσσος Κυραννός και η κυρία Έβελυν Κυραννού.


Οι εφαρμογές των ενεργών μικροοργανισμών (Ε.Μ.) αφορούν πολλούς τομείς, όπως την υγεία σε επαγγελματικές κτηνοτροφικές μονάδες, στη γεωργία, την κτηνοτροφία, την κηπουρική, τις ιχθυοκαλλιέργειες, τη διαχείριση υδάτων, αποβλήτων αλλά και απορριμμάτων. Η έδρα της εταιρίας είναι στον Βόλο, με δυνατότητα για παραρτήματα και τοπικές επιτροπές σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png