Κατέπεσε μεγάλο δέντρο στην αυλή του Λαογραφικού. Από θαύμα δεν υπήρχαν θύματα.

Από θαύμα δεν υπήρχαν θύματα σήμερα το βράδυ στην πλαϊνή αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας, όταν λίγο μετά τις 11:30 το μεγάλο δέντρο που βρίσκεται εκεί έπεσε με δύναμη δημιουργώντας έναν ανατριχιαστικό θόρυβο. Να σημειώσουμε ότι λίγα λεπτά πριν είχαν φύγει και τα τελευταία μέλη του συλλόγου "Άγιος Λεόντιος",  καθώς στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ η ετήσια ποιητική βραδιά.


Είναι πραγματικό θαύμα το γεγονός δεν από την πτώση του δέντρου δεν τραυματίστηκε κανείς, καθώς εκτός από την κατάμεστη από κόσμο αυλή του Λαογραφικού λόγω της ποιητικής βραδιάς, κατάμεστη ήταν και η αίθουσα λόγω της παρουσίασης των μελετών από την εκδήλωση "Φαντάσου την πόλη: Αίγινα 2013" του Aegina Rising.

Στο σημείο του συμβάντος έφτασε άμεσα ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας κύριος Κώστας Γαλάνης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png