Σοβαρός κίνδυνος μολύνσεων και πυρκαγιάς στις εκβολές του Βιρού στο Μαραθώνα από απορρίμματα και κλαδέματα.

Σοβαρότατος είναι πλέον ο κίνδυνος να προκληθούν μολυσματικές ασθένειες στις εκβολές του Βιρού στο Μαραθώνα, μιας τοποθεσίας με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και φυσιογνωμία. Ο τεράστιος όγκος των κλαδεμάτων, των απορριμάτων και άλλων υλικών που έχουν αποτεθεί εκεί, ακριβώς δίπλα στο δρόμο έχει προκαλέσει αναστάτωση τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και φόβους ότι με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μπορεί να συμβεί το χειρότερο.


Μία λωρίδα μεγαλύτερη των τριάντα μέτρων, δίπλα σε μία μεγάλη έκταση από ξερόχορτα που αποτελούν τη συνέχεια της εκβολής του Βιρού, δημιουργούν ένα αποκρουστικό θέαμα, ερωτηματικά για τις ευθύνες που προκύπτουν σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος, ευθύνες για την προστασία της περιουσίας των περιοίκων καθώς ένα αναμένο τσιγάρο μπορεί να φέρει την καταστροφή και φυσικά για τη δημιουργία συνθηκών που μπορούν να επιφέρουν κίνδυνο μολύνσεων στους περιοίκους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png