Φωτιά εκδηλώθηκε σε παραθαλάσσια έκταση στην περιοχή Πόρτες.

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 16:00 σήμερα το μεσημέρι στον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας. Αιτία η εκδήλωση εστίας φωτιάς σε παραθαλάσσια τοποθεσία, περίπου ένα χιλιόμετρο πριν από την είσοδο στο χωριό Πόρτες, κοντά στο μικρό λιμάνι της περιοχής. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξερά χορτολιβαδικής έκτασης με πεύκα, ενώ όπως φαίνεται και στο video εκδηλώθηκε και δεύτερη εστία σε μία απόσταση από την πρώτη περίπου διακοσίων μέτρων.


Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από το πρωί στον Αργοσαρωνικό, ευτυχώς δεν στάθηκαν αιτία να ενισχύσουν  σημαντικά  τη φωτιά, καθώς η τοποθεσία μετρίαζε την έντασή τους. Οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας επιχείρησαν με τρία οχήματα και από δύο διαφορετικές πλευρές, θέτοντας γρήγορα την εστία υπό έλεγχο. Η περιοχή είναι κατοικημένη. Στο σημείο του συμβάντος έφτασε και όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσαγρού προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png