Εκδήλωση γαλάζιας σημαίας στην Αγία Μαρίνα.

Μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για ένα από τα γνωστότερα τουριστικά θέρετρα της χώρας μας την Αγία Μαρίνα, καθώς σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η επίσημη εκδήλωση της "Γαλάζιας Σημαίας", της διάκρισης που αφορά στην ποιότητα της πλαζ, του θαλάσσιου νερού και των προσφερόμενων υπηρεσιών. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δήμο Αίγινας, τη Δημοτική Κοινότητα Μεσαγρού, την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, την Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας και την Επαγγελματική Ένωση Αγίας Μαρίνας.


Η εκδήλωση έγινε στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας και περιελάμβανε την παρουσίαση στοιχείων που συνοδεύουν τη διάκριση της Γαλάζιας Σημαίας, αλλά και χαιρετισμούς από εκπροσώπους φορέων. Για τη Γαλάζια Σημαία στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας μίλησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κύριος Δημήτρης Γκαρής, ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Αίγινας κύριος Σταύρος Καλαμάκης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png