Προβλήματα στην υδροδότηση περιοχών που βρίσκονται σε ψηλότερα σημεία.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν περιοχές που βρίσκονται σε ψηλότερα σημεία και τροφοδοτούνται από τη δεξαμενή του Λεοντίου, αυτό σύμφωνα με επικοινωνία κατοίκων που βρίσκονται στην περιοχή των Αγίων Ασωμάτων. Για το θέμα μιλήσαμε σήμερα το πρωί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός, σημειώνοντας ότι το πρόβλημα οφείλεται σε κατεστραμμένη αντλία στη δεξαμενή του Λεοντίου.


Συμπλήρωσε ότι οι εγκαταστάσεις στο Λεόντι χρησιμοποιούν δύο αντλίες ώστε να τροφοδοτούνται με κανονικούς ρυθμούς οι δεξαμενές που βρίσκονται στα ψηλότερα σημεία του δικτύου. Αυτή τη στιγμή η τροφοδοσία γίνεται με μία, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η μεταφορά του νερού να γίνεται με χαμηλότερους ρυθμούς. Η δεύτερη αντλία αναμένεται να έρθει σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση σήμερα το μεσημέρι από κατοίκους του νησιού τα προβλήματα παραμένουν ή οξύνονται σε κάποιες περιπτώσεις.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png