Κλειστή η Σπύρου Ρόδη για τα οχήματα από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Με καθυστέρηση εφαρμόστηκε φέτος η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αίγινας που αποδίδει τη Σπύρου Ρόδη στους πεζούς και απαγορεύει την κίνηση των οχημάτων. Πιο συγκεκριμένα το τμήμα της Σπύρου Ρόδη που βρίσκεται ανάμεσα στις οδούς Χρήστου Λαδά και Αιακού, θα παραμένει κλειστό για τα οχήματα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Πρόκειται για την εφαρμογή της απόφασης 264/2011 σύμφωνα με την οποία το συγκεκριμένο τμήμα της οδού θα παραμένει ανοιχτό για οχήματα και πεζούς από 20 Σεπτεμβρίου έως 20 Ιουνίου.


Οι οδηγοί που κινούνται στην περιοχή θα πρέπει να δείξουν προσοχή, τόσο σε θέματα που αφορούν την κίνηση όσο και στο που θα παρκάρουν το αυτοκίνητό τους, κυρίως λόγω του μεγάλου φορτίου που δέχεται περιφερειακά το κέντρο κατά τις ώρες της πεζοδρόμησης. Πάντως η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής της απόφασης σε αρκετές περιπτώσεις είναι αμφίβολη, αφού λόγω της έλλειψης αστυνόμευσης οι παραβάσεις είναι πολύ συχνές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png