Τακτικές διακοπές υδροδότησης στην περιοχή της Αιγινήτισσας το τελευταίο τριήμερο. Εξελίξεις ενδέχεται να υπάρξουν στο θέμα της υδροδότησης της Αίγινας τις επόμενες ώρες.

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 13:00 καθημερινά μένουν από νερό πολλοί υδρολήπτες στην περιοχή της Αιγινήτισσας τις τελευταίες τρεις ημέρες. Αυτό προκύπτει από δηλώσεις της προέδρου του τοπικού συλλόγου κυρίας Σάρρας Κορωναίου, που επικοινώνησε σήμερα το πρωί με το Aegina Portal. Η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ κατοίκων της περιοχής δεν είναι καθόλου καλή, οι ίδιοι μοιάζουν να έχουν φτάσει στα όριά τους καθώς το πρόβλημα επαναλαμβάνεται με συχνότητα.


Το ζήτημα προέρχεται από τη συχνότητα των δρομολογίων του υδροφόρου πλοίου που καλύπτει την περιοχή της Πέρδικας, καθώς για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού θα έπρεπε να γίνονται δύο και όχι ένα δρομολόγιο.

Η λύση του προβλήματος δεν είναι γνωστό αν είναι εφικτή αυτή τη στιγμή, καθώς δεν είναι απίθανο να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που αφορούν την συνολικά υδροδότηση του νησιού τις επόμενες ώρες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png