Σκάφος αναψυχής προσάραξε σε αβαθή στην περιοχή "Πλακάκια".

Σε αβαθή στην περιοχή "Πλακάκια", προσάραξε σκάφος αναψυχής τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Στην περιοχή πνέουν βόρειοι άνεμοι, έντασης έως πέντε μποφόρ, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο αριθμός των επιβατών και το αν αντιμετώπισε μηχανική βλάβη ή αν η προσάραξη του οφείλεται σε κάποιο άλλο γεγονός. Το σημείο της προσάραξης όπως φαίνεται και στο video βρίσκεται σε παραλία που χρησιμοποιείται από κολυμβητές, δίπλα στον παραλιακό δρόμο και περίπου 200 μέτρα από το "σπίτι του Καζαντζάκη".


Στο σημείο του περιστατικού έφτασε δύναμη από το Λιμεναρχείο Αίγινας, ενώ το ρυμουλκό σκάφος "Μαλτέζος ΙΙ" προσπάθησε να το αποκολλήσει χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα. Το ρεπορτάζ βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας έγινε σύσταση τους κολυμβητές που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη παραλία να μην μπαίνουν στη θάλασσα μέχρι να απομακρυνθεί το σκάφος. Από την προσάραξη δεν υπάρχει εμφανής ρύπανση στην περιοχή.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png