Φωτογραφικός διαγωνισμός.

f-souv-2007-s Σύμφωνα με ανακοίνωση που λάβαμε από τον πρόεδρο της Επαγγελματικής Ένωσης Σουβάλας κ. Πετρίτη, εν όψη της φωτογραφικής έκθεσης με τίτλο "Σουβάλα, Λιμάνι και Λιμανάκια" που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της Σουβάλας αρχές Αυγούστου, προκηρύσσεται μεγάλος φωτογραφικός διαγωνισμός. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Επαγγελματική Ένωση Σουβάλας, με σκοπό την έκθεση των φωτογραφιών που θα επιλεγούν στο μεγάλο καλοκαιρινό event της Σουβάλας. Οι όροι του διαγωνισμού είναι οι ακόλουθοι:  • Τα έργα θα έχουν ελεύθερο θέμα το λιμάνι της Σουβάλας – Αίγινας αλλά και τα λιμανάκια της ευρύτερης περιοχής (ακτογραμμή από το Λεόντι έως τη περιοχή των Αγίων ).
  • Σε κάθε συμμετοχή πρέπει να αναγράφονται: ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική/ηλεκτρονική διεύθυνση και αριθμός κινητού τηλεφώνου.
  • H τελευταία ημερομηνία υποβολής είναι 22 Ιουλίου 2007.
  • Οι συμμετοχές των έργων που θα αποσταλούν δε πρέπει να έχουν πάρει μέρος σε άλλον εθνικό ή ευρωπαϊκό διαγωνισμό φωτογραφίας στο παρελθόν.
  • Οι διαγωνιζόμενοι έχουν δικαίωμα να αποστήλουν έως 3 φωτογραφίες.
  • Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή θα αποτελέσουν το υλικό της Φωτογραφικής Έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 4-5/08/07 στο λιμάνι της Σουβάλας.
  • Οι 3 καλύτερες συμμετοχές Θα βραβευθούν το Σάββατο 4 Αυγούστου, 21.00 με ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό! (1ο δώρο Ιταλία , 2ο δώρο Σαντορίνη, 3ο δώρο Καρπενήσι ).

Οι φωτογραφίες αποστέλλονται σε ψηφιακή μορφή (JPEG, τουλάχιστον 300dpi) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . σε μορφή έντυπης φωτογραφίας ή CD, στη διεύθυνση: Επαγγελματική Σουβάλας T.K. 18010 , Σουβάλα - Αίγινα. Μπορούν να παραδοθούν εναλλακτικά σε φάκελο στο μαγαζί ψιλικών στου ΚΡΗΤΙΚΟΥ Σουβάλας.

Εμείς σαν Aegina Portal ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον διαγωνισμό και μαζί θα δώσουμε και μερικά χρήσιμα tips: Αρχικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι η επιλογή του θέματος είναι πραγματικά εύστοχη, γιατί τα "λιμανάκια" στην ευρύτερη περιοχή της Σουβάλας αποτελούν εξαιρετικό θέμα. Οι μικρές "βάλες" που υπάρχουν εκεί δίνουν απίστευτα χρώματα πριν την πραγματική ανατολή του ηλίου! Τότε είναι που τα μικρόψαρα κυνηγημένα από άλλα μεγαλύτερα (έτσι συμβαίνει συνήθως!) σχηματίζουν μικρούς ομόκεντρους κύκλους σε όλες τις αποχρώσεις της ανατολής, στην ήρεμη επιφάνεια της θάλασσας! Είναι πανέμορφο θέμα. Θα πρέπει να είστε στον τόπο οπωσδήποτε στις 05:10 το πρωί.

Αν δεν μπορείτε να ξυπνήσετε πρωί, αφήστε τις "σπιλιάδες" που δημιουργεί στην περιοχή ο στεριανός αέρας της μεσημεριανής μπουκαδούρας να οδηγήσουν τη φαντασία σας.

Στο Λεόντι πριν το λιμάνι της Σουβάλας υπάρχει ένα σημείο που η θάλασσα όταν οι συνθήκες "ταιριάξουν" αντανακλά τα χρώματα της πάνω στην πασπάρα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Καλή σας επιτυχία!Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png