Εκδήλωση Αλληλεγγύης στους απεργούς εκπαιδευτικούς από την Απεργιακή Επιτροπή Εκπαιδευτικών Αίγινας.

Μία ακόμη εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στην Παλαιά Προβλήτα, από την Απεργιακή Επιτροπή Εκπαιδευτικών Αίγινας. Η εκδήλωση έρχεται να προστεθεί στην καθημερινή συγκέντρωση που γίνεται όλο αυτό το διάστημα στον ίδιο χώρο και έχει ως σκοπό τη συγκέντρωση υπογραφών για την κατάργηση των τμημάτων στο ΕΠΑΛ Αίγινας, τη διαθεσιμότητα καθηγητών και τη συμμετοχή στη γενικότερη κινητοποίηση των εκπαιδευτικών στο χώρο της παιδείας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης διαβάστηκε μήνυμα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. "Με τα τραγούδια μας και τα αστεία του καραγκιόζη, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όσους τιμούν τη μνήμη του δολοφονημένου από τους φασίστες Παύλου Φύσσα και σε όσους αγωνίζονται για ψωμί, παιδεία, ελευθερία". Ακολούθησε παράσταση θεάτρου σκιών από το θίασο Θερσίτης του Ανδρέα Δερμάτη και συναυλία με ζωντανή μουσική από εκπαιδευτικούς του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png