Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα αγνώστων στοιχείων σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της Αίγινας.

Το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι από τον αλλοδαπό κυβερνήτη του ιστιοπλοϊκού σκάφους "Ναυσικά" Ν.Π. 7361 στη βόρεια πλευρά της Αίγινας, το οποίο παρασυρόταν από τις καιρικές συνθήκες. Ο κυβερνήτης του σκάφους ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Αίγινας, στελέχη του οποίου κατέπλευσαν στο σημείο που τους είχε υποδείξει ο κυβερνήτης με το σκάφος "Μαλτέζος Ι". Λίγο αργότερα εντόπισαν το πτώμα άνδρα, αγνώστων στοιχείων το οποίο βρισκόταν σε σήψη.

Από το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο του ραδιοφώνου του Aegina Portal.Ο άνδρας είχε ύψος 1,75 περίπου, με μαύρα πυκνά μαλλιά και μούσι, ηλικίας 40 ετών περίπου, έφερε πράσινη μπλούζα και μπλε βερμούδα. Η σορός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αίγινας και στη συνέχεια στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας.

Με πληροφορίες από Δελτίο Τύπου του Λιμενικού Σώματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png