Στις 15 Οκτωβρίου ξεκινά η περίοδος διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης και στην Αίγινα. Σε αναμονή η αγορά.

Στις 15 Οκτωβρίου ξεκινά επίσημα και στην Αίγινα η περίοδος προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης για τους καταναλωτές του νησιού, περίοδος που θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Απριλίου. Στην Αίγινα παραλαβή πετρελαίου θέρμανσης θα γίνει σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες τη Δευτέρα, οπότε την Τρίτη αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεσή του προς τους καταναλωτές, κάτι που πάντως μπορεί να γίνει και νωρίτερα καθώς εξαρτάται και από τα διαθέσιμα του κάθε πρατηρίου υγρών καυσίμων του νησιού.

Στις νησιωτικές περιοχές εκτιμάται ότι η τιμή θα είναι 1,30 ως το λίτρο, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση των βενζινοπωλών με τον Γ.Γ. εσόδων προκειμένου να διατυπωθούν οι τελικές αποφάσεις ώστε να ξεκινήσει η διάθεση. Πάντως, με τη θερμοκρασία να φτάνει σήμερα στο νησί τους 28 °C οι κάτοικοι της Αίγινας που δεν έχουν στραφεί σε άλλες μεθόδους θέρμανσης, αναμένουν τις τελικές διευκρινήσεις. Αναλυτικό ρεπορτάζ για τις τιμές και το επίδομα που δικαιούνται οι οικογένειες που πληρούν τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια θα παρουσιαστεί στο τέλος της εβδομάδας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png