Με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες το τριήμερο στην Αίγινα.

Συνεχίζονται κατά τη διάρκεια του τριημέρου οι καλές καιρικές συνθήκες, κύριο χαρακτηριστικό του  φετινού Οκτώβρη στο νησί. Η ηλιοφάνεια, οι υψηλές θερμοκρασίες ιδιαίτερα κατά τις μεσημεριανές ώρες, αλλά και η ψύχρα νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ, συνθέτουν έναν ιδιαίτερα ευνοϊκό, από άποψη καιρού τουλάχιστον Οκτώβριο στην Αίγινα. Σήμερα Κυριακή η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 26 °C το μεσημέρι στο κέντρο του νησιού, ενώ προοδευτικά από σήμερα το βράδυ οι ασθενείς βόρειοι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς, δημιουργώντας αυξημένη υγρασία νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η μαθητική παρέλαση στην Αίγινα θα γίνει κάτω από έναν ηλιόλουστο ουρανό. Χωρίς προβλήματα αναμένεται επίσης η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου, καθώς οι άνεμοι θα παραμείνουν ασθενείς τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της εβδομάδας και δεν θα ξεπεράσουν τα 2-3 μποφόρ στον Αργοσαρωνικό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png