Η τελετή της κατάθεσης στεφάνων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Αίγινα.

Κάτω από ένα λαμπρό ουρανό ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το πρωί η τελετή της κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο Ηρώων Πεσόντων στην πλατεία Εθνεγερσίας στην Αίγινα. Η τελετή ξεκίνησε με το τρισάγιο στη μνήμη των πεσόντων που έψαλαν ιερείς του νησιού. Ακολούθησε ο πανηγυρικός λόγος της ημέρας που εκφώνησε με ο εκπαιδευτικός κύριος Δημήτρης Νικολόπουλος και η τελετή συνεχίστηκε με την κατάθεση στεφάνων από τις αρχές της Αίγινας, τους μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, αθλητικούς φορείς, πολιτικά κόμματα και συλλόγους.

Τιμές απέδωσε η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας - ΜΟΥΣΑ, που παιάνισε τον Εθνικό Ύμνο ολοκληρώνοντας την τελετή. Τελετάρχης ήταν ο εκπαιδευτικός κύριος Θεόδωρος Λορέντζος. Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι των σχολείων, καθώς και οι μαθητές που συμμετείχαν παρατάχθηκαν απέναντι από την πλατεία Εθνεγερσίας προκειμένου να ξεκινήσει η μαθητική παρέλαση.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή της κατάθεσης στεφάνων εδώ.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png