Κακή η εικόνα του κέντρου της Αίγινας τα Σαββατοκύριακα. Δεν γίνεται αποκομιδή απορριμάτων τις Κυριακές.

Κακή παραμένει τα Σαββατοκύριακα η εικόνα σε κεντρικούς δρόμους του ιστορικού κέντρου της Αίγινας, καθώς κατά τη διάρκεια του διημέρου γίνεται αποκομιδή απορριμάτων μόνο μία φορά, το πρωί του Σαββάτου. Το αποτέλεσμα είναι δύο κρίσιμες ημέρες της εβδομάδας, κατά την οποία το νησί επισκέπτονται εκδρομείς που τριγυρνούν στους δρόμους του κέντρου, αυτοί να έρχονται αντιμέτωποι με μία πολύ κακή εικόνα. Δρόμοι κοντά στο λιμάνι, όπως τα γραφικά στενά πίσω από την περιοχή της "Παναγίτσας", η περιοχή του Κυβερνείου, πίσω από το Μητροπολιτικό Ναό, στο Εΰνάρδειο, σε ψηλότερα σημεία προς την περιοχή της "Βάρδιας", ακόμη και σε κεντρικότατα σημεία όπως της οδού Αφαίας, το πρόβλημα επανέρχεται σταθερά κάθε Σαββατοκύριακο.

Από το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το θέμα έχει δημιουργήσει την εύλογη απορία όσων δραστηριοποιούνται επαγγελματικά ή ζουν σε αυτές τις περιοχές, ενώ οι εκδρομείς του διημέρου, αρκετοί μέχρι και πρόσφατα με τις καλοσύνες που επικρατούσαν, αντιμετωπίζουν μία κάκιστη εικόνα. Το απορριμματοφόρο περνά και πάλι το πρωί της Δευτέρας με αποτέλεσμα οι κεντρικοί δρόμοι να παραμένουν χωρίς αποκομιδή απορριμάτων για σχεδόν 48 ώρες. Πρόσφατα ρωτήσαμε τον προϊστάμενο προσωπικού της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, ο οποίος είπε ότι στην υπηρεσία εργάζονται αυτή τη στιγμή επτά υπάλληλοι και ότι λόγω του μικρού αριθμού εργαζομένων την Κυριακή δεν γίνεται αποκομιδή καθώς αυτοί παίρνουν ρεπό ώστε να ξεκουραστούν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png