Μέχρι τη Δεύτερα 2 Δεκεμβρίου η πληρωμή του 5ου διμήνου 2013 του Ο.Α.Ε.Ε ενημερώνει η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας.

Ανησυχία έχει προκαλέσει σε αρκετούς επαγγελματίες της Αίγινας, το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει την απόδειξη πληρωμής του 5ου διμήνου 2013. Σε ανακοίνωσή της η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας, καθώς έχει γίνει αποδέκτης ερωτήσεων από τους επαγγελματίες του νησιού σχετικά με αυτή την με την καθυστέρηση, ενημερώνει ότι μετά από επικοινωνία που είχε με το αρμόδιο τμήμα του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών ότι οι επιστολές ταχυπληρωμής θα αποσταλούν αυτή την εβδομάδα.

Από το ενημερωτικό δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΠιο συγκεκριμένα, η αποστολή των ταχυπληρωμών καθυστέρησε από τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών για τεχνικούς λόγους, για το λόγο αυτό θα υπάρξει παράταση στην ημερομηνία εμπρόθεσμης καταβολής, που ορίζεται μέχρι τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου.

Τέλος ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών καλεί του ασφαλισμένους που θα λάβουν τις αποδείξεις να καταβάλλουν εμπρόθεσμα τις εισφορές τους συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού και εξασφαλίζοντας τα δικαιώματά τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png