Καμένο δέντρο έπεσε στο οδόστρωμα στην περιοχή του Αίγινα Μάρις. Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς.

Ένα περιστατικό το οποίο θα μπορούσε να εξελιχθεί με ιδιαίτερα επικίνδυνο τρόπο, συνέβη σήμερα το πρωί στην περιοχή του Aegina Maris στον παραλιακό δρόμο στην περιοχή της Πέρδικας. Πιο συγκεκριμένα, λόγω των θυελλωδών, βόρειων ανέμων που πνέουν σήμερα το πρωί στον Αργοσαρωνικό, ένα καμένο δέντρο που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου, ακριβώς απέναντι από το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα κατέπεσε στο οδόστρωμα. Το περιστατικό εντοπίστηκε στις 6:40 το πρωί, ώρα κατά την οποία κάτοικοι της περιοχής κατευθύνονταν προς την Αίγινα προκειμένου να πάνε στις δουλειές τους.

Στην περιοχή είχαν εκδηλωθεί συχνά πυρκαγιές τα τελευταία τρία χρόνια και το καμένο δέντρο έμεινε εκεί, αποτελώντας έναν κίνδυνο για οδηγούς και πεζούς. Όπως ήταν λογικό από την πτώση του δέντρου έκλεισε η κυκλοφορία από και προς την Πέρδικα, ευτυχώς όμως χωρίς να τραυματιστεί κανείς από την πτώση. Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αίγινας ενημερώθηκε στις 6:45. Δέκα λεπτά μετά τις 7 ο κορμός του δέντρου τεμαχίστηκε και έτσι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία. Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι δεν υπήρξε μέριμνα για την απομάκρυνση του καμένου δέντρου, το οποίο παρέμενε εκεί, σημειώνοντας ότι ήταν θέμα χρόνου να πέσει.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png