Σοβαρή βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης, κατά τη διάρκεια εκσκαφών στα χερσαία έργα.

Σοβαρή βλάβη προέκυψε πριν από λίγο σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην περιοχή της Κυψέλης. Πιο συγκεκριμένα η βλάβη αφορά σπασμένο κεντρικό αγωγό, βλάβη που προέκυψε κατά τη διάρκεια εργασιών εκσκαφής για τα χερσαία έργα ύδρευσης. Η βλάβη σημειώθηκε σε ένα από τα πλέον δύσκολα σημεία της διαδρομής του νέου αγωγού. Σε επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό, είπε ότι αναγκαστικά διακόπτει την παροχή στον αγωγό, ενώ από τη βλάβη θα δημιουργηθούν προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση.

Η βλάβη χαρακτηρίζεται ως σημαντική. Από το ρεπορτάζ του Aegina Portal στο χώρο των εργασιών προκύπτει ότι η εκσκαφή πραγματοποιείται αυτό το διάστημα σε ένα πολύ δύσκολο σημείο, στενό και με κατωφέρεια, ενώ η έλλειψη σχεδίου και η ακριβής αποτύπωση των δικτύων της ύδρευσης και της τηλεφωνίας δημιουργεί επιπλέον προβλήματα. Όπως φαίνεται και στο video οι εργασίες απαιτούν τις περισσότερες φορές "χειρουργική ακρίβεια" καθώς οι τεχνικοί πρέπει να δουλεύουν ανάμεσα σε παροχές, διακλαδώσεις και σημεία που δυσκολεύουν τις εργασίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι οι εργασίες θα προχωρήσουν πολύ γρήγορα όταν το συνεργείο ξεπεράσει αυτό το δύσκολο σημείο. Οι εργασίες αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε προσωρινή διακοπή, μέχρι το συνεργείο του Δήμου να επιδιορθώσει τη βλάβη και να αποκατασταθεί η υδροδότηση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png