Θρασύδειλες επιθέσεις αγνώστων σε ηλικιωμένους κατοίκους του νησιού. Διενεργούνται έρευνες από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας.

Μόνο ως θρασύδειλη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επίθεση που δέχθηκε ηλικιωμένη γυναίκα, μόνιμη κάτοικος της περιοχής Ανιτσαίο την περασμένη εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τρεις άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας βραδυνές ώρες και αφού την ακινητοποίησαν της αφαίρεσαν τα χρήματα τα οποία βρήκαν στο σπίτι, ενώ προκάλεσαν και υλικές ζημιές. Οι πληροφορίες θέλουν την ηλικιωμένη γυναίκα να βρίσκεται φιλοξενούμενη σε φιλικό της σπίτι καθώς έχει υποστεί ισχυρό σοκ.

Από το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΔύο εικοσιτετράωρα πριν, ένας άνδρας κάτοικος Αίγινας δέχεται και εκείνος επίθεση κοντά στην περιοχή "Πολλές Ελιές" από δύο αγνώστους, ο οποίοι φαίνεται να του είχαν στήσει ενέδρα κοντά στην περιοχή που διέμενε. Του ζήτησαν χρήματα, αλλά το γεγονός ότι είχε μόνο ένα μικρό ποσό μαζί του τους εξαγρίωσε. Μάλιστα αυτό το περιστατικό έγινε υπό την απειλή μαχαιριού.  Από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας διεξάγονται έρευνες για τα δύο περιστατικά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png