Ο Βασιλιάς Αλβέρτος Β' του Βελγίου στην Αίγινα.


Υψηλοί επισκέπτες και μεγάλη κινητικότητα σήμερα στο λιμάνι της Αίγινας καθώς το νησί επισκέφτηκε ο Βασιλιάς του Βελγίου  Αλβέρτος Β'. Ο Αλβέρτος Φήλιξ κατέπλευσε στο λιμάνι της Αίγινας με το πλοίο "ALPA" λίγο μετά τις 5 σήμερα το απόγευμα. Λίγο πριν είχε επισκεφθεί το Αγκίστρι όπου απόλαυσε το μπάνιο του σε μια από τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Κατά το κατάπλου του "ALPA" στην Αίγινα τα μέτρα ασφαλείας ήταν εμφανή τόσο στη θάλασσα, όσο και στην ξηρά. Ο βασιλιάς του Βελγίου ήταν ντυμένος απλά και είχε διαρκώς μαζί του μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή, βγάζοντας φωτογραφίες κατά διαστήματα το όμορφο λιμάνι της Αίγινας από το κατάστρωμα του γιοτ.

Μισή ώρα μετά τον κατάπλου του σκάφους ο Βασιλιάς του Βελγίου επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο μαζί με τη συνοδεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες τους μετέφερε στο γραφικό χωριό της Πέρδικας όπου και γευμάτισαν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png