Πολύχρωμη και γιορτινή χριστουγεννιάτικη αγορά με δημιουργίες από το Τ.Τ. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Οι υπέροχες δημιουργίες που κατασκεύασαν με μέλη του Τ.Τ. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για αυτά τα Χριστούγεννα, παρουσιάστηκαν στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας χθες. Τα πολύχρωμα δώρα, φτιαγμένα με τη φαντασία και την αγάπη των παιδιών του Σώματος, κατέπληξαν όσους, παρά το δυνατό κρύο χθες στο νησί, αποφάσισαν να περάσουν και να δουν από κοντά τη γιορτινή αγορά που έφτιαξαν, όπως άλλωστε κάνουν τα τελευταία δύο χρόνια.

Τα πολύχρωμα αντικείμενα κάθε είδους, και σε πολύ προσιτές τιμές, δημιουργούν μία ζεστή και γεμάτη αισιοδοξία ατμόσφαιρα που θα επαναληφθεί! Έτσι το Σάββατο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι το το Τ.Τ. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού θα παρουσιάσει την ίδια εορταστική αγορά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας. Να σημειώσουμε ότι όλα τα χειροτεχνήματα έγιναν από παιδιά ηλικίας 5-16 ετών, ενώ η προσπάθεια αφορά την υλοποίηση προγραμμάτων ανάπτυξης και δημιουργικότητας για τα παιδιά της Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png