ΕΓΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑ. Γιορτινές ευχές τυλιγμένες σε κόκκινη κλωστή!

Ζεστή, γιορτινή, με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βγαλμένη σαν από παραμύθι, η αίθουσα τέχνης "ΕΓΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑ" δίπλα στον Πύργο του Μαρκέλλου, εξακολουθεί να εκπλήσσει ευχάριστα τους περαστικούς και αυτές τις γιορτές. Η ιδιοκτήτρια του "ΕΓΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑ" κυρία Βάσω Καλουδιώτη, εξηγεί ότι το όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα της διακόσμησης που επέλεξε φέτος, και που παραπέμπει σε παραμυθένιες χριστουγεννιάτικες εικόνες, αποτελεί δημιουργία που βασίζεται σε μία καλή ιδέα.


Τις ίδιες υπέροχες εικόνες, μπορεί να συναντήσει κανείς και στα αντικείμενα που παρουσιάζονται στην αίθουσα. Αποτελούν μία εκφραστική επιλογή για δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ πολλά από αυτά έχουν δημιουργηθεί από καλλιτέχνες που ζουν και δημιουργούν στο νησί. Το δέντρο στο κέντρο της αίθουσας μοιάζει να είναι γεμάτο από γιορτινές ευχές τυλιγμένες σε κόκκινη κλωστή πλημμυρισμένες από λευκές νιφάδες χιονιού! Καλή πρωτοχρονιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png