Καταγγελία Στέλιου Κοττάκη για περίπτωση καθίζησης του εδάφους και μεγάλης απώλειας νερού στο Μεσαγρό.

Μία περίπτωση μεγάλης απώλειας νερού, η οποία έχει ενδεχομένως να έχει δημιουργήσει προβλήματα στατικότητας στο έδαφος, αλλά και σε σπίτια κατοίκων της περιοχής του Μεσαγρού καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Στέλιος Κοττάκης. Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Κοττάκης παρουσίασε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή μετά το κοιμητήριο του Μεσαγρού και πιο συγκεκριμένα στο δρόμο προς μία δεξαμενή υδροδότησης που βρίσκεται εκεί. Ο κύριος Κοττάκης εκτιμά ότι λόγω μεγάλης απώλειας νερού στο δίκτυο στη συγκεκριμένη περιοχή επί σειρά ετών, έχουν προκληθεί προβλήματα στατικότητας στο έδαφος, αλλά και σε σπίτια που βρίσκονται στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις πρόκειται για μία δεξαμενή του Δήμου Αίγινας χωρητικότητας 150 κυβικών, η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε ο κύριος Κοττάκης βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και δεν είναι γνωστό αν λειτουργεί. Ενδεχομένως, και με τις τελευταίες βροχοπτώσεις δημιουργήθηκε καθίζηση στην περιοχή με άγνωστες συνέπειες. "Έχουν ραγίσει πέντε σπίτια. Ορισμένα μπάζουν νερό από τα θεμέλια" λέει ο κύριος Κοττάκης, ενώ σημειώνει ότι για το θέμα έχουν γίνει καταγγελίες από τους κατοίκους. Ο κύριος Κοττάκης είπε επίσης ότι δεν είναι η καθίζηση αυτή καθ' αυτή, αλλά η διαρροή του νερού η οποία πρέπει να είναι τεράστια, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχει η ενημέρωση που θα έπρεπε από το Δήμο. Τέλος συνέδεσε το μέγεθος του συνολικού ποσοστού της απώλειας του δικτύου ύδρευσης με τέτοιες περιπτώσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Στέλιου Κοττάκη στο video που συνοδεύει το άρθρο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png