Εθελοντική εργασία από φοιτητές του Ελληνικού Κέντρου Μελετών του Drury University για το περιβόλι του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής".

Για δεύτερη χρονιά φέτος οι φοιτητές του Ελληνικού Κέντρου Μελετών του Drury University, προσφέρουν εθελοντική εργασία στο περιβόλι του Συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής". Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του συλλόγου, που σκοπό έχει να εξασφαλίσει διάφορα κηπευτικά προιόντα για τις οικογένειες του νησιού που λόγω των συνθηκών έχουν ανάγκη. Η όλη προσπάθεια βασίζεται στην εθελοντική προσφορά σε όλα της τα στάδια: από την προσφορά του αγροτεμαχίου που γίνεται η καλλιέργεια, τους σπόρους και φυσικά την εργασία.

Σε αυτό το τελευταίο βοήθησαν σήμερα οι φοιτητές του Ελληνικού Κέντρου Μελετών του Drury University που επισκέπτονται τακτικά την Αίγινα. Η εθελοντική εργασία γίνεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του εκπαιδευτικού προγράμματός τους, αλλά αποδείχθηκε πολύ χρήσιμη και για τις ουσιαστικές ανάγκες του λαχανόκηπου. Η κυρία Αλίκη Σήμαν εκ μέρους του προγράμματος του πανεπιστημίου και η κυρία Αθηνά Πιρουνάκη εκ μέρους του συλλόγου, εξήγησαν τους στόχους της εθελοντικής δράσης και ευχαρίστησαν εκτός από τους φοιτητές, την οικογένεια Τσολάκη που προσέφερε το χωράφι όπου γίνεται η καλλιέργεια και τον κύριο Γιώργο Λάκκο για την προσφορά του σε σπόρους και φυτά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png