Τη Δευτέρα ξεκινούν και στην Αίγινα οι χειμερινές εκπτώσεις.

Ξεκινούν και στην Αίγινα οι χειμερινές εκπτώσεις τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου. Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και αποτελούν για τους καταστηματάρχες του νησιού μία ακόμη περίοδο προσδοκίας για βελτίωση της χειμερινής εμπορικής εικόνας, που χαρακτηρίζεται από υποτονικότητα σε όλα τα επίπεδα. Για τις χειμερινές εκπτώσεις η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας απέστειλε πριν από λίγο Δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρει τα ακόλουθα:

"Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας, ενημερώνει τους καταναλωτές και τον εμπορικό κόσμο του νησιού μας ότι σύμφωνα με το άρθρο 15 του νέου νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2014 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014. Η Αιγινήτικη αγορά, πληρέστατη ως προς την ποιότητα και την ποσότητα εμπορευμάτων και υπηρεσιών καλεί τους καταναλωτές στις μεγάλες χειμερινές εκπτώσεις, για να καλύψουν τις ανάγκες τους, αγοράζοντας περισσότερα και ποιοτικά είδη με πολύ λιγότερα χρήματα και την εγγύηση των πολλών και επωνύμων καταστημάτων του νησιού μας. Ας μην ξεχνάμε ότι τα χρήματα που καταναλώνονται στην Αίγινα, ανακυκλώνονται στην Αίγινα".

Η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας καλεί εύχεται στους καταστηματάρχες καλές δουλειές και καλεί τους κατοίκους του νησιού να προτιμήσουν την τοπική αγορά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png