Η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το γυμναστήριο Κούρος.

Με πολλές ευχές για την καινούρια χρονιά και μία υπέροχη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε πολύχρωμα μπαλόνια και πολλά δώρα για όλους, το γυμναστήριο "Κούρος" πραγματοποίησε χθες το απόγευμα την εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Στην κατάμεστη από τα μέλη και τους φίλους του γυμναστηρίου αίθουσα του, η κυρία Φωτεινή Μπήτρου και οι συνεργάτες της ευχαρίστησαν το κοινό για τη θερμή ανταπόκρισή του σε αυτό το κάλεσμα και ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά!

Η κυρία Φωτεινή Μπήτρου διάβασε μέσα από έναν μακροσκελή κατάλογο τους χορηγούς αυτής της εκδήλωσης του γυμναστηρίου, που εξασφάλισαν σε όσο το δυνατόν περισσότερους από ένα δώρο. Ο τυχερός της βραδιάς θα απολαύσει ένα ταξίδι. Τέλος η κυρία Φωτεινή Μπήτρου παρουσίασε κάποιες από τις δραστηριότητες του γυμναστηρίου. Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Φίλιππος Τζίτζης και Πέτρος Πετρίτης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του νησιού, αλλά και τα μέλη του γυμναστηρίου που δημιούργησαν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png