6ο Καρναβάλι Μεσαγρού. Επιτυχημένο, όπως πάντα!

Περισσότερο στοχευμένο από ποτέ, με ομάδες που εξελίσσονται με σταθερά βήματα όλα τα αυτά τα χρόνια, το 6ο Καρναβάλι Μεσαγρού αποτέλεσε και φέτος την κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Αίγινα. Η προσέλευση των κατοίκων και των εκδρομέων του τριημέρου μεγάλη, όπως και η διάθεση και το κέφι των ομάδων που παρέλασαν στο κεντρικό δρόμου του Μεσαγρού.

Η ποιότητα των θεμάτων και ο τρόπος παρουσίασής τους φανερά αναβαθμισμένος, ενώ ήταν ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι σε αυτό συμμετείχαν νέοι της περιοχής με πολύ δημιουργική παρουσία, αλλά ευτυχώς όχι "πλαστική".
Το 6ο Καρναβάλι του Μεσαγρού δείχνει ότι μέσα από το μεράκι των ανθρώπων που το πλαισιώνουν αναβαθμίζεται και γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο.

Δείτε φωτογραφίες από την αποκριάτικη παρέλαση εδώ.

Το μνημόνιο, η κοινωνική και οικονομική κατάσταση, στηλιτεύτηκαν συχνά με ευρηματικό τρόπο από τους καρναβαλιστές, ενώ η δυνατή μουσική, οι σερπαντίνες, ο χαρτοπόλεμος και ιδιαίτερα το χαμόγελο του κόσμου, ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία μέσα στα οποία έγινε η αποκριάτικη παρέλαση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png