Παζάρι από το Σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής" στο Λεούσειο Ίδρυμα. Θα διαρκέσει έως και την Κυριακή.

Δύο ημέρες θα διαρκέσει το bazaar που διοργανώνει ο Σύλλογος "Αίγινα Εθελοντής" στο Λεούσειο Ίδρυμα. Το bazaar ξεκίνησε σήμερα και στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου προκειμένου να συνεχίσει να υποστηρίζει τις οικογένειες του νησιού που έχουν ανάγκη. "Έχουμε φτάσει στις 119 οικογένειες", λέει εκ μέρους του συλλόγου η κυρία Σοφία Γιαννούλη η οποία σημειώνει ότι ο σύλλογος αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και μέσα από αυτή την δράση οι κάτοικοι του νησιού μπορούν και πρέπει να στηρίξουν τις προσπάθειές του.

"Έχουμε ανάγκη τη συμπαράστασή σας και τη βοήθειά σας, ακόμη και την εθελοντική σας συμμετοχή" λέει η κυρία Γιαννούλη που καλεί τους κατοίκους του νησιού να προσέλθουν στο Λεούσειο και αύριο Κυριακή. Το παζάρι περιλαμβάνει ρούχα, είδη σπιτιού, είδη δώρου και γλυκά, ενώ οι ώρες λειτουργίας είναι: 10:00 - 13:00 και 17:00 - 19:00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png