Κλειστή η Μητροπόλεως και μέρος της Κυβερνείου λόγω έργων.

Πρώτη ημέρα σήμερα των έργων στο εξωτερικό τμήμα του ιστορικού κτιρίου του Κυβερνείου, στο χώρο του οδοστρώματος επί της οδού Κυβερνείου. Λόγω των έργων τοποθετήθηκαν κορδέλες που απαγόρευαν την κυκλοφορία στην αρχή της Μητροπόλεως, και σε δύο ακόμη σημεία της ίδιας οδού και της Κυβερνείου. Το συνεργείο που εργάζεται από το πρωί τοποθετεί ικριώματα ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου και στην εξωτερική του πλευρά. Από την αναγκαία αυτή διακοπή της κυκλοφορίας ταλαιπωρήθηκαν αρκετοί οδηγοί, καθώς δεν είχε γνωστοποιηθεί το κλείσιμο των δρόμων νωρίτερα.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της 6ης Μαρτίου, τοποθετήθηκαν πινακίδες που απαγορεύουν την κίνηση στην άνοδο σε αυτό το τμήμα των δύο οδών. Οι οδηγίες στις πινακίδες απαγορεύουν την κίνηση των αυτοκινήτων, διευκρινίζοντας ότι επιτρέπεται η διέλευση πεζών και δικύκλων. Εκ παραδρομής τότε είχε γραφτεί ότι το τμήμα αυτό μονοδρομείται (καθώς είναι ήδη μονόδρομος). Πάντως όπως φαίνεται και στο video ο χώρος που θα παραμείνει μετά και την τοποθέτηση των ικριωμάτων, επιτρέπει μόνο τη διέλευση δικύκλων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png