Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το σεμινάριο πρακτικής μελισσοκομίας στο Λεούσειο Ίδρυμα.

Με μεγάλη συμμετοχή και έντονο ενδιαφέρον ξεκίνησε την Κυριακή το σεμινάριο πρακτικής μελισσοκομίας που διοργανώνει το Εκκλησιαστικό Λεούσειο Ίδρυμα. Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς σε αυτό το πρώτο σεμινάριο η εγγραφές ξεπέρασαν τους 100 ενδιαφερόμενους. Η πρώτη συνάντηση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λεουσείου, μία συνάντηση γνωριμίας, αλλά και με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από τοπικούς παραγωγούς όπως ο κύριος Γιώργος Σπυριδάκης, η κυρία Νίνα Στεργιοπούλου και ο κύριος Λουκάς Λουκάς, Κατά τη διάρκεια του εισαγωγικού αυτού σεμιναρίου στην τέχνη της μελισσοκομίας, παρουσιάστηκε ο αναγκαίος εξοπλισμός, αλλά και προτάσεις για την ελαχιστοποίηση του κόστους που αφορά την απόκτησή του και άλλα παρόμοια θέματα.

Ο διευθυντής του Εκκλησιαστικού Λεουσείου Ιδρύματος πατέρας Νικόλαος Σαββόπουλος αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο Λεούσειο Ιδρυμα ώστε μέχρι να προχωρήσουν στο μέλλον οι εργασίες ανακατασκευής, να λειτουργήσει το κτίριο σαν Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Προσφοράς και δήλωσε ότι: "Με την ευλογία και το μεγάλο ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Εφραίμ, το σεμινάριο μελισσοκομίας είναι η αρχή ενός προγράμματος δραστηριοτήτων, οι οποίες παράλληλα με το συσσίτιο και τη διανομή τροφίμων για απόρους, θα δώσουν αφ΄ενός ευκαιρίες στους νέους και ανέργους συμπολίτες μας και αφ΄ετέρου θα δώσουν ζωή στο κτίριο που είναι δωρεά των αειμνήστων Αντωνίου και Αννας Λεούση" .


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png