Διαρροή νερού στον κεντρικό αγωγό στη δεξαμενή του Λεοντίου.

Ένα ακόμη πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στο δίκτυο υδροδότησης του νησιού, αυτή τη φορά στον κεντρικό αγωγό της δεξαμενής του Λεοντίου. Ο αγωγός φανερά ταλαιπωρημένος όσο αφορά τις αντοχές του, παρουσιάζει τη διαρροή που μπορείτε να δείτε στο video, σε ένα σημείο που βρίσκεται περίπου 200-300 μέτρα από την κεντρική δεξαμενή των εγκαταστάσεων προς την πλευρά της περιοχής της "Πασπάρας". Για το θέμα ενημερωθήκαμε από τον κύριο Γιώργο Κοττάκη, ο οποίος ενημέρωσε επίσης τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό.

Ο κύριος Μαρμαρινός μιλώντας στο Aegina Portal σημείωσε ότι πρόκειται για μία βλάβη η οποία είναι γνωστή, έχει επισκευαστεί αλλά δημιουργεί και πάλι διαρροή λόγω της παλαιότητας του δικτύου. Όπως διακρίνεται και στο video η ένωση των δύο αγωγών είναι πρόσφατη. Ο κύριος Μαρμαρινός τόνισε ότι έχουν γίνει όλες οι αναγκαίες εργασίες, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι η παλαιότητα του αγωγού δημιουργεί προβλήματα και ότι ουσιαστικά όλο αυτό το τμήμα του αγωγού θα πρέπει να αντικατασταθεί. Σχετικά με την ποσότητα νερού που χύνεται στη θάλασσα ο κύριος Μαρμαρινός εκτίμησε ότι συγκριτικά δεν είναι μεγάλη.

Από την πλευρά του ο κύριος Γιώργος Κοττάκης έκανε λόγο για μεγάλη απώλεια, ενώ όπως είπε είναι άγνωστο πόσο καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη η διαρροή από αυτό το σημείο, τονίζοντας ότι όλο αυτό το νερό χύνεται στη θάλασσα και ότι μπροστά από τον αγωγό έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο χαντάκι.

Τέλος ο κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός είπε ότι θα γίνει και νέα προσπάθεια αύριο το πρωί από το συνεργείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης ώστε να περιοριστεί ή να σταματήσει η διαρροή.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png