Νέο περιστατικό θρασύτατης διάρρηξης στο Καθολικό της Ιεράς Μονής της Αγίας Τριάδας.

Ένα νέο περιστατικό θρασύτατης διάρρηξης σημειώθηκε χθες, πρώτες πρωινές ώρες, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής της Αγίας Τριάδας. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, άγνωστοι αχρήστευσαν κόβοντας τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, κατάφεραν να μπουν στο ναό που φυλάσσεται η Τίμια Κάρα του Αγίου Νεκταρίου. Οι δράστες φαίνεται ότι έδρασαν ανενόχλητοι, αφαιρώντας τάματα μικρής όμως αξίας. Σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, μετά τη διάρρηξη που είχε σημειωθεί το Δεκέμβριο του 2011, να υπενθυμίσουμε ότι τότε είχαν αφαιρεθεί τάματα σημαντικής αξίας από τον ίδιο χώρο, στο παρεκκλήσι δεν τοποθετούνταν πια τάματα μεγάλης αξίας.

Από το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΑναφορικά με την ώρα που έγινε η διάρρηξη, από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας εκτιμούν ότι έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς ο χώρος παρέμεινε κλειστός από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 5 το πρωί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png