Κλειστά επ’ αόριστον τα φαρμακεία στην Αίγινα.

Σε απεργία διαρκείας, προχωρούν από σήμερα οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας και έτσι κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία και στην Αίγινα. Στο νησί θα λειτουργούν μόνο τα διημερεύοντα και τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία και πιο συγκεκριμένα τα Συστεγασμένα Φαρμακεία, Αφαίας 5 μέχρι και το Σάββατο, την Κυριακή της κυρίας Ζαρογιάννη Χρυσούλας στην Πλατεία Εθνεγερσίας και τη Δευτέρα του κυρίου Σκαλτσιώτη Γιώργου στην περιοχή της ιχθυαγοράς.

Ο κλάδος διαμαρτύρεται για μία σειρά διατάξεων που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία "αλυσίδων", αλλά και για τη λειτουργία φαρμακείων εντός σούπερ μάρκετ. Στο πολυνομοσχέδιο το οποίο πρόκειται να κατατεθεί τα επόμενα 24ωρα στη Βουλή και ο στόχος είναι να έχει ψηφιστεί έως τη Δευτέρα, περιλαμβάνεται διάταξη που επιτρέπει σε φαρμακοποιούς να κατέχουν περισσότερες της μιας άδειας ίδρυσης φαρμακείου, ενώ αίρονται οι περιορισμοί σε ότι αφορά τα ποσοστά συνιδιοκτησίας στις περιπτώσεις συμπράξεων φαρμακοποιών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png