Χωρίς δημοτικό φωτισμό μένουν περιοχές του νησιού.

Τα προβλήματα με το δημοτικό φωτισμό είναι λίγο - πολύ γνωστά, καθώς αρκετές περιοχές της Αίγινας έχουν βιώσει το πρόβλημα κατά διαστήματα. Ωστόσο το ζήτημα ανησυχεί όλο και περισσότερους κατοίκους του νησιού, καθώς κεντρικοί δρόμοι παραμένουν τυλιγμένοι στα σκοτάδια, χωρίς μάλιστα να υπάρχει και κάποια σχετική ανακοίνωση. Χθες το βράδυ σειρά είχε ο παραλιακός δρόμος Αίγινας - Πέρδικας από την περιοχή του Αγίου Βασιλείου μέχρι και τα όρια της περιοχής των Βροχείων.

Πρόκειται για μία περιοχή με συχνή διέλευση οχημάτων κατά τις βραδυνές ώρες, αλλά και δεκάδες εξοχικές κατοικίες που παραμένουν κλειστές τους περισσότερους μήνες του χρόνου. Το πυκνό σκοτάδι που επικρατεί κατά τη διάρκεια της νύχτας επιτείνει την αίσθηση της ανασφάλειας τόσο σε όσους μένουν μόνιμα στην περιοχή, όσο και σε όσους διατηρούν εκεί τις παραθεριστικές τους κατοικίες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png