Aegina Portal. Δημοτικές Εκλογές 2014.

Θετική ήταν η ανταπόκριση των επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών που θα λάβουν μέρος στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, στην πρόσκληση του Aegina Portal. Η πρόσκληση αφορά αρχικά στην καταγραφή των θέσεων τους σε διάφορα αυτοδιοικητικά θέματα του νησιού. Η παρουσίαση των θέσεων των υποψηφίων δημάρχων της Αίγινας θα πραγματοποιηθεί μέσα από αυτοτελείς τοποθετήσεις, που θα γίνουν με σειρά ερωτήσεων οι οποίες θα τους τεθούν. Αυτή η παρουσίαση θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις οι οποίες θα διαρκέσουν για το επόμενο δεκαήμερο. Στο video μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το virtual studio (ένα μέρος του) που ετοίμασε για το σκοπό αυτό το Aegina Portal.Μετά τις 18 Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία τίθενται σε ισχύ οι περιορισμοί στις εμφανίσεις των υποψηφίων με βάση τον εκλογικό νόμο, στο Aegina Portal θα πάρουν σειρά τα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά panels, με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων δημάρχων.


Παράλληλα, στην αρχή αυτής της περιόδου, θα ξεκινήσει και η τηλεοπτική παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβουλών και των συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων, η οποία θα διαρκέσει καθ' όλη τη διάρκεια του προεκλογικού μήνα. Η ροή αυτής της παρουσίασης, καθώς και η συμμετοχή των προσώπων θα καθοριστεί από τους εκλογικούς συνδυασμούς στους οποίους συμμετέχουν.

Ταυτόχρονα, οι κάτοικοι του νησιού θα μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις προς τους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών μέσα από ένα σύστημα που εγγυάται την αμεσότητα, την εγκυρότητα και την αμφίδρομη επικοινωνία.

Σκοπός του Aegina Portal είναι να προωθήσει την ουσιαστική επικοινωνία των δημοτικών συνδυασμών με τους κατοίκους του νησιού, να παρουσιάσει τις αυτοδιοικητικές τους θέσεις επίσης με ουσιαστικό τρόπο, να ενισχύσει τον πολιτικό διάλογο και να δημιουργήσει ένα αμφίδρομο κανάλι επικοινωνίας με το εκλογικό σώμα της Αίγινας.

Και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση το Aegina Portal δεν θα δεχθεί πολιτική διαφήμιση, θεωρώντας ότι οι ευκαιρίες επικοινωνίας πρέπει να είναι ισόποσες και ισότιμες για όλους τους υποψηφίους.

Ολοκληρώνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών για την καταρχήν θετική τους ανταπόκριση και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη στον προεκλογικό τους αγώνα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png