Μιλήσαμε με την Ε.Μ.Υ. για τον καύσωνα.

Σε επικοινωνία που είχαμε σήμερα Κυριακή 24 Ιουνίου, με τη μετεωρολόγο κυρία Παλάμη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ρωτήσαμε για το πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση με τις υψηλές θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες στην Αίγινα. Η μετεωρολόγος κυρία Παλάμη μας ενημέρωσε ότι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα μέχρι και την Πέμπτη. Ενώ ιδιαίτερα ζεστή μέρα θα είναι η Τρίτη και η Τετάρτη (26 και 27 Ιουνίου αντίστοιχα). Ο καιρός φαίνεται να αλλάζει από τα βορειοδυτικά την Πέμπτη, οπότε πραγματική πτώση της θερμοκρασίας στην Αίγινα θα αισθανθούμε από την Παρασκευή.
Όπως είναι λογικό χθες, αλλά και σήμερα οι κάτοικοι της Αίγινας (ντόπιοι και παραθεριστές) κατέκλυσαν τις παραλίες όπου η θαλάσσια αύρα μειώνει την δυσάρεστη αίσθηση του καύσωνα. Πολλοί προτίμησαν να περάσουν εκεί και τις βραδυνές ώρες και μάλλον το ίδιο θα συμβεί και σήμερα. Προσοχή χρειάζεται επίσης από τους οδηγούς, ιδιαίτερα στον παραλιακό δρόμο που συνδέει την Αίγινα με την Πέρδικα, καθώς η κίνηση είναι αυξημένη.
Τέλος σύμφωνα με τη μετεωρολόγο κυρία Παλάμη, ίσως σήμερα μετά το απόγευμα να υπάρξει μία μικρή αίσθηση πτώσης της θερμοκρασίας η οποία όμως θα διαρκέσει λίγο.
Οι οργανωμένες παραλίες του νησιού παραμένουν ανοιχτά μέχρι αργά και είναι το καλύτερο μέρος για να περάσει κανείς τις θερμές ώρες της ημέρας. Ευκαιρία για beach life!Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png