Σε αγορά οικοπέδου γηπέδου που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του κλειστού, στρέφεται η διοίκηση του Α.Ο.Α. Σαρωνικός.

Σε αγορά οικοπέδου που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του κλειστού γηπέδου, στρέφεται η διοίκηση του Α.Ο.Α. Σαρωνικός. Για το ζήτημα μίλησε σήμερα το απόγευμα στο Aegina Portal ο αντιπρόεδρος, αρμόδιος για ζητήματα μπάσκετ, του Α.Ο.Α. Σαρωνικός κύριος Γιάννης Ρετσίνας. Η διοίκηση μάλιστα έχει εκδώσει σχετικό Δελτίο Τύπου με όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Στην πραγματικότητα η διοίκηση θέλει με αυτή την απόφασή της να κοινοποιήσει προς κάθε ενδιαφερόμενο την πρόθεσή της, παραθέτοντας μαζί και τα χαρακτηριστικά του οικοπέδου που είναι αναγκαία. Πάντως, όπως φαίνεται και στο πλάνο, οι μικροί αθλητές των υποδομών βρήκαν την ευκαιρία να φωνάξουν "θέλουμε γήπεδο"!

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου: Παρά τις επίπονες προσπάθειες των ανθρώπων του Συλλόγου μας, για την εξεύρεση κατάλληλου χώρου προκειμένου να στεγαστούν τα όνειρά μας και των παιδιών μας, και αφού ο Δήμος δεν διαθέτει κανέναν χώρο για να φτιαχτεί το κλειστό γυμναστήριο, πήραμε την πρωτοβουλία να βρούμε ομάδα ιδιωτών, οι οποίοι θα διαθέσουν ένα συγκεκριμένο ποσόν ως χορηγία, με σκοπό την αγορά οικοπέδου, το οποίο αφού παραχωρηθεί στο Δήμο, θα δοθεί για την ανέγερση του «κλειστού» που τόσο έχει ανάγκη το νησί μας.

Ζητάμε λοιπόν την αγορά οικοπέδου άρτιου και οικοδομήσιμου, έκτασης 4 με 6 στρεμμάτων όσο κοντύτερα γίνεται στην πόλη της Αίγινας με την προϋπόθεση να βλέπει σε δρόμο πλάτους 5 μέτρων. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα εξής τηλέφωνα :
693 2 376 868    ΔΡΟΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Ο.Α. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
694 0 616 301    ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Ο.Α. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
693 2 756 990    ΡΕΤΣΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Ο.Α. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
693 7 262 047    ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α.Ο.Α. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png