Ο έμπειρος κρεοπώλης δίνει επίσης πληροφορίες για τους τρόπους με τους οποίους ο καταναλωτής μπορεί να ξεχωρίσει τα καλής ποιότητας αρνιά από τα κατσίκια και τα σημεία τα οποία θα πρέπει να προσέξει ο καταναλωτής.
"Προσέχουμε τις σφραγίδες προέλευσης", λέει ο κύριος Αντώνης Τζώνης για την αγορά του πασχαλινού αρνιού.
Την προσοχή στα στοιχεία προέλευσης του αρνιού που θα αποτελέσει το πασχαλινό γεύμα, εφιστά ο κύριος Αντώνης Τζώνης. Οι σφραγίδες και η ταμπέλα πιστοποίησης που συνοδεύουν τα ελληνικά κρέατα, είναι αυτά που θα πρέπει να προσέξει κατά την αγορά του ο καταναλωτής.