Την προσοχή στα στοιχεία προέλευσης του αρνιού που θα αποτελέσει το πασχαλινό γεύμα, εφιστά ο κύριος Αντώνης Τζώνης. Οι σφραγίδες και η ταμπέλα πιστοποίησης που συνοδεύουν τα ελληνικά κρέατα, είναι αυτά που θα πρέπει να προσέξει κατά την αγορά του ο καταναλωτής.
Ο έμπειρος κρεοπώλης δίνει επίσης πληροφορίες για τους τρόπους με τους οποίους ο καταναλωτής μπορεί να ξεχωρίσει τα καλής ποιότητας αρνιά από τα κατσίκια και τα σημεία τα οποία θα πρέπει να προσέξει ο καταναλωτής.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.
Tune in Apps
Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player: